top of page
MOOD logo 10.png

STEMMING METEN IN HET DAGELIJKS LEVEN

Beste student,

Welkom op de website voor het onderzoeksproject "Track your Mood"!

Hier vind jij alle informatie over deelname aan het onderzoek.

Als je verder nog vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen: trackyourmood@ru.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn drie onderzoek(st)ers van het Behavioural Science Institute van de RU.

Wij hebben dit onderzoek opgezet en zijn jouw aanspreekpersonen voor alles wat met het onderzoek en de aanmelding te maken heeft. Verder blijven wij tijdens de onderzoeksperiode via e-mail of WhatsApp in contact om vragen te beantwoorden en je indien nodig te ondersteunen.

Dominique pic.png
merlijn pic.png
Andrea pic.png

Dominique

meer over mij

Email: trackyourmood@ru.nl | Bellen of WhatsApp: 06 44 196 277

Waarover gaat het onderzoek?

Hoe voel je je nu?​

Gestrest? Of juist ontspannen?​

Wat is er vandaag gebeurd en hoe ben je daarmee omgegaan? 

Image by JESHOOTS.COM

Het huidige onderzoek gaat over stemming.

Stemming is heel veranderlijk over de tijd heen en er zijn heel veel verschillende factoren die je stemming kunnen beïnvloeden. Met behulp van dit onderzoek willen wij beter begrijpen hoe je stemming verandert over de tijd en mogelijk samenhangt met gebeurtenissen die op dezelfde dag hebben plaatsgevonden. 

Daarbij willen we ook kijken of zogenoemde micro-interventies je stemming positief kunnen beïnvloeden. De micro-interventie interventie die wij gebruiken is de ‘pleasant activity selector’: het zelf kiezen van een leuke activiteit die je op dat moment zou willen doen, bijvoorbeeld wandelen, iets lezen, een spelletje spelen of een yoga-oefening doen.

Wat ga jij doen?​

timeline white.png

Stap 1: Meteen na jouw aanmelding voor het onderzoek ontvang je de volledige informatiebrief en word je door ons uitgenodigd voor een kort ontmoetingsgesprek. In dit gesprek nemen we de onderzoeksprocedure met je door en helpen we je om de app (m-Path) op je telefoon te installeren. Daarnaast nemen we samen de vragen door die je middels de app gaat beantwoorden, zodat je tijdens de onderzoeksperiode precies weet wat je moet doen.

Laatste stap: Aan het eind van de onderzoeksperiode, kun jij ervoor kiezen om samen met een van ons jouw data in te kijken. Is je stemming veranderd? Wat is er allemaal gebeurd? Hebben de micro-interventies mogelijk een positief effect gehad op je stemming? Dit zijn allemaal vragen die je misschien met behulp van jouw data kunt beantwoorden. Let op, de data hebben echter geen diagnostische waarde. Om jou het lezen van je data te vereenvoudigen, maken wij voor jou een "persoonlijk stemmingsprofiel" van de onderzoeksperiode. Die kun je gebruiken om met de onderzoek(st)ers te reflecteren op je eigen data en ervaringen.

Trackyourmood_example.png

Wat krijg je hiervoor?​

Als je dat wilt, kun je naar afloop in een persoonlijk feedbackgesprek jouw eigen, unieke data inkijken, en mogelijk meer leren over hoe je stemming veranderd over de tijd en relateert aan gebeurtenissen uit je dagelijks leven. Dit feedbackgesprek is optioneel. Daarnaast krijgen alle deelnemers van dit onderzoek...​

ru_en_wit_1.png

2.5 proefpersoon punten via het Radboud Research Participation System "SONA"

OF

170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant.png

VVV bonnen
in het waarde van
25 Euro

Dus, meld je nu via SONA of email aan!​

For more information about the Behavioral Science Institute at Radboud University, see www.ru.nl/bsi/

For more Complexity Science related projects and information, also check out RICH

(the Radboud Interfaculty Complexity Hub): www.radboud-complexity.com

logo2.6 transparent.png
bottom of page